Pakowanie z nami to przyjemność
Dostawa 24-48h
Jakosc gwarantowana
Rabaty ilosciowe
Towar w naszym magazynie
Kupuj wiecej za mniej
Ilość [szt] | Dostępność | Cena jednostkowa (netto) | Cena jednostkowa (brutto) | Cena całkowita [brutto] | Do koszyka |
---|---|---|---|---|---|
Funkcjonalny wypełniacz do kartonów chroniący delikatne przedmioty przed zniszczeniem w trakcie przewożenia. Wełna drzewna to także niezastąpione akcesorium podczas pakowania prezentów, np. butelek z winem. Produkt jest niezwykle elegancki, nowoczesny i stylowy. Ponadto, wolina dekoracyjna w 100% wykonana została z drewna świerkowego, dzięki czemu jest w pełni biodegradowalna i ekologiczna. Wolina drzewna to bezkonkurencyjny produkt gwarantujący zadowolenie każdej obdarowywanej osoby.
Przy zakupie większej ilości zamówienie zostanie wysłane w opakowaniu zbiorczym.
Wełna drzewna wykoanana z drewna świerkowego.
Ilość: 30 litrów (wystarcza na wypełnianie ok 50 pudełek z winem)
Kolor: naturalny świerk
Wymiary: szerokość: 3,5 mm grubość: 0,01 mm długość: 20-50 cm
Wypełaniacz z pewnością nada opakowaniu oryginalny wygląd.
Przy zakupie większej ilości zamówienie zostanie wysłane w opakowaniu zbiorczym.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Poszukiwałem nowoczesnego, ekologicznego wypełniacza dla swoich paczek. Wełna drzewna znakomicie się sprawdza ponieważ jest stylowa, a także biodegradowalna. Otworzenie paczki, w której znajduje się wełna drzewna zawsze daje większe emocje od zwykłej folii bąbelkowej. Polecam
Moje przedsiębiorstwo zajmuje się wdrażaniem rozwiązań ekologicznych w innych przedsiębiorstwach. Często prezentujemy tą wełnę drzewną klientom, którzy nie wierzą że może być lepsze rozwiązanie od folii bąbelkowej. Wełna jest wyśmienita, doskonale chroni towary oraz jest w pełni biodegradowalna. Polecam
Świetny ekologiczny wypełniacz, który wygląda znakomicie. Używam go do wypełniania opakowań, w których wysyłam szklane butelki. Jak dotąd, żadna butelka się nie zbiła. Doskonale absorbuje uderzenia, oraz chroni towar przed zniszczeniem. Serdecznie polecam
Bardzo dziękuję za profesjonalne podejście do obsługi klienta. Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolony z produktu. Stanowi ładne wypełnienie paczek i podkreśla wyjątkowy charakter ich zawartości. To dobry wybór dla każdego komu zależy na dobrej opinii klientów. Polecam
Nareszcie produkt, który mogę polecić z czystym sumieniem! Wełna drewna to wypełniacz, którego szukałam od dawna. Wygląda efektownie, jest ekologiczny, korzystny cenowo i świetnie amortyzuje towar w transporcie. Dla mnie to produkt numer jeden na rynku. Zdecydowanie wart kupienia!
Brak recenzji